,

Calendari i manifest

manifesto

Ahir vam assistir a una de les jornades que organitza Adobe per presentar els seus nous productes i donar a conèixer l’ús que se’n pot treure de les aplicacions convidant a creatius per expossar la seva feina.

Després de la seva presentació destaquem dues coses que ens van agradar molt. La primera a càrrec de Patricia y Carlitos on ens vam parlar del projecte en el que han col·laborat amb Fedrigoni on al crit de GOOD PAPER FOR GOOD THINGS, ha llançat un nou concepte de marca. La idea és que «a més d’un paper de qualitat, l’important és el que facis amb ell». Amb aquest concepte s’ha creat un manifest i donarà suport GOOD THINGS, iniciatives que demostrin que a més d’un bon paper, l’important és tot el que es faci amb ell. El primer projecte és THE GOOD PAPER CHAIN​​: el setembre passat, van convidar a 27 creadors de Barcelona, Madrid i Lisboa a iniciar una petita bona revolució: una cadena de pòsters amb missatges positius que seria lliurats a altres 27 creadors de la seva elecció i que serán expossats durant aquest mes d’octubre i novembre a les diferents ciutats.

manifesto

GOOD PAPER FOR GOOD THINGS

manifesto

GOOD PAPER FOR GOOD THINGS

manifesto

GOOD PAPER FOR GOOD THINGS

 

La segona cosa que ens va agradar molt, va ser a càrrec de Vasava, que a partir d’un calendari que feien cada any com a obsequi per als seus clients (de què ens sona això…) aquest any Miquel Rius el comercialitza el calendari 2015 i l’agenda. Us mostrem algunes imatges del calendari del 2014, és una molt bona feina!

Calendari Vasava 2014

Calendari Vasava 2014

Calendari Vasava 2014

Calendari Vasava 2014