, , , , ,

Duplo Stories: Tormiq Impremta (Barcelona)

Tormiq imprenta Barcelona, duplo stories

Sortim a la serie Duplo Stories de Duplo Internacional parlant de la nostra màquina de tall digital PFI Blade B3+

A Tormiq Impremta sempre intentem estar a l’última pel que fa a tecnologia i innovació. Vam ser una impremta pionera a Barcelona amb l’adquisició del primer ordinador pensat per al disseny, el Machintosh Plus i hem continuat apostant per maquinària que ens faciliti el dia a dia de la nostra feina poden aportar rapidesa, qualitat i innovació als nostres clients.

Amb l’entrada de les màquines d’impressió digital per a arts gràfiques, vam veure la necessitat de trobar maquinària complementària que ens ajudés a poder treure més partit als beneficis d’aquest tipus d’impressió. Com són la rapidesa i la possibilitat de fer petites tirades a tot color que amb l’òfset no serien possibles. És per això que a Tormiq Impremta vam adquirir la DC-616, una màquina que ens ajuda a automatitzar els acabats de tall i fendits.

Recentment, hem incorporat un altra màquina, la PFI Blade 3+, una taula de tall amb la que podem fer troquelatges de petits tiratges digitals sense haver de necessitar una gran inversió per als nostres clients. Caixes, sobres, adhesius amb forma variable, penjadors, stoppers i posagots entre d’altres, són algunes de les feines de les quals podem donar servei ràpid i de qualitat.

Quan des d’EMG i Duplo internacional ens van demanar de participar en aquesta sèrie de testimonials sobre casos d’èxit, hi vam voler participar encantats. Sempre valorem que les marques de fabricants es fixin en les necessitats dels usuaris i que impremtes tradicionals i locals, com la nostra, puguem adaptar el nostre espai més reduït (en estar dins del nucli urbà de la ciutat) amb maquinària de producció sense haver de prescindir de la qualitat.