, ,

Llibres i revistes autoeditades

Llibres i revistes d’aquest 2023

La ciutat de Barcelona té una gran tradició cultural, i la celebració del Dia de Sant Jordi n’és un exemple destacat. Cada any, el 23 d’abril, els carrers de la ciutat es converteixen en un gran aparador literari i floral, on es pot respirar l’aire de festa i cultura que caracteritza aquesta diada.

Com a impremta a Barcelona, som conscients de la importància que tenen els llibres i les revistes en aquesta celebració, per això, volem compartir amb vosaltres alguns dels treballs que hem realitzat per a autors que han autopublicat i també per escoles que volen ensenyar a les famílies els treballs realitzats per Sant Jordi dels seus alumnes.

A la nostra impremta, oferim una gran varietat d’opcions per a l’enquadernació i la impressió de llibres i revistes. Entre les opcions més populars, destaquen l’enquadernació en grapa, el fresat amb cola PUR i el cosit, que ens permeten adaptar-nos a les necessitats de cada projecte i de cada autor.

Algun dels treballs més destacats han estat la impressió d’una col·lecció de llibres per a introducir la robotica als infants o un conte il·lustrat sobre un Esplai infantil. Per a aquests projectes, vam optar per l’enquadernació en fresat amb cola PUR, una opció que garanteix una bona durabilitat i resistència. Ideal per a llibres amb poques pàgines o pressupost més reduït.

Tormiq Imprenta, Barcelona, libros y revistas, grapa, pur, cosidos

També hem treballat en diversos projectes de revistes per a escoles, on l’enquadernació en grapa s’ha convertit en una opció molt popular. Aquesta opció és molt versàtil i adaptable a diferents formats i quantitats de pàgines, i ens permet oferir un preu molt competitiu.

Tormiq Imprenta, Barcelona, libros y revistas, grapa, pur, cosidos

A la nostra impremta a Barcelona, treballem de la mà de cada autor per assegurar-nos que el seu projecte sigui un èxit. Oferim un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada projecte, per garantir un bon resultat als nostres clients. Si busques una impremta de confiança a Barcelona per imprimir el teu llibre o revista, no dubtis a contactar-nos.