Revista “Què” Gitanjali

Disseny i Impressió

Ahir va ser l’últim dia per als alumnes de l’escola pública Gitanjali de Badalona. Com cada any, van endur-se a casa la revista Què, un recull de tot el que ha passat a l’escola durant aquest curs.

Per a la confecció de la revista es crea una comissió formada per pares i mestres de l’escola que de forma voluntària s’encarreguen de coordinar i recopilar els continguts. Aquest any l’editorial s’ha cedit a Òscar Camps, responsable de l’ONG Proactiva Open Arms, català de l’any i pare d’una alumne de l’escola. S’ha parlat sobre la diada de l’ensenyament públic, sobre el projecte GEP d’anglès, la festa del badiu, la festa major de Badalona, el concurs de dimonietes, sobre el grup de música de l’escola, els GitandJalis, recomanacions de lectura, pel·lícules, comiats i molts altres temes relacionats amb l’escola.

Com a pare d’un alumne ha estat un plaer haver pogut col·laborar-hi amb el disseny gràfic així com amb la impressió de la mateixa.

És molt lloable la capacitat que tenen aquests centres públics amb tant pocs recursos que disposen i la bona feina que acaben fent.

Visca l’educació pública de qualitat!

 

  • Impressió: Digital
  • Tintes: Portada a 4+4; tripa a 1+1
  • Paper portada: Estocat mate 150gr
  • Paper tripa: DNS 100gr
  • Enquadernació: Plegat + grapa

 

Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, @tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona Revista Gitanjali, ©tormiq, tormiq, revista, digital, barcelona, badalona