,

Bancs imatges gratis

fotos, stock, banc, imatges, imprenta, tormiq

Stock imatges gratis

En aquesta entrada no només us donarem l’enllaç a diferents bancs o stock d’imatges d’alta qualitat si no que també volem analitzar pros/contres i quan és bó utilitzar-los.

SON GRATIS

Els seus autors cedeixen les imatges lliure de drets, la qual cosa vol dir que es poden fer servir tant per us personal com comercial, en algun cas aquesta cessió de drets pot tenir alguna limitació que s’informarà a la pàgina on es descarregui.

QUALITAT D’IMATGE

L’avenç en la tecnologia i l’augment en l’interes per la fotografia fa que es puguin trobar imatges de gran qualitat.

NO EXCLUSIVITAT

El fet de ser gratis i fàcils de trobar fan que s’hagi d’anar amb compte amb l’ús que vulguem fer de les imatges. Podria ser que la imatge que fem servir per a la nostra empresa l’estigui fent servir la competència o que sigui la imatge d’un negoci que res te que veure amb la nostra empresa i que pugui fer mal a la nostra imatge.

En aquestes ocasions i si el pressupost ho permet aconsellem acudir a un professional de la fotografia per a realitzar la imatge de la nostra empresa, que serà exclusiva i evitarà malentesos.

IDENTIFICACIÓ

A l’hora d’escollir una imatge cal tenir en compte que aquesta ha de representar el que volem transmetre, no només buscar una foto bonica. Cal que la imatge s’ajusti el més possible a la realitat, a menys que sigui una campanya publicitària que jugui amb un tipus d’imatge concret.

Posem per exemple que tenim una cafeteria al mig de la ciutat i escollim una imatge d’una platja paradisíaca amb una taula plena de begudes exòtiques. Aquesta imatge no tindria gaire sentit com a cartell anunciant l’establiment, però si que podria tenir-lo en el cas de fer una campanya publicitària anunciant una promoció especial en begudes tropicals.

APLICACIONS

S’ha de consultar sempre els permisos de la fotografia, però generalment és poden fer servir pel que vulguem, imprimir sobre paper, web, aplicacions mòbils, packaging.

6 Bancs d’imatges de gran qualitat gratis

  1. Unsplash
  2. Bossfight
  3. Gratisography
  4. Life Of Pix
  5. FancyCrave
  6. CC Searsh Creative Commons

Aquí teniu exemples d’imatges que podeu trobar en aquestes webs:

stock, fotos, imatges, gratis, tormiq, impremta

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] I si voleu més recursos podeu visitar altres entrades: Pòsters Antics gratis o Bancs d’imatges gratis […]

Els comentaris estàn tancats.