Ja tenim el Calendari 2020

Com cada any per aquestes dates comencem a repartir als nostres clients el calendari 2020 de tormiq.

Com a novetat hem incorporat a la impressió la tinta blanca digital, això ha permès destacar el paper tant de les fulles dels mesos com la de la peanya, i així poder gaudir de la textura i color del paper.

El Paper

En aquesta ocasió hem fet servir per a les fulles dels mesos el paper Sirio Brunt de la casa de paper Fedrigoni. Amb un color marró que fa que tant el color blau fosc com el blanc facin un bon contrast i tingui una bona llegibilitat.

Per a la peanya hem fet servir el paper Gmund Matt89 de la casa Union Papelera, de color blau fosc, igual al del calendari, on el color blanc de la impressió contrasta molt bé.

Tinta Blanca

La tinta blanca digital és ideal per a petites i mitjanes impressions, permet fer personalització i dada variable a un preu competitiu respecte els sistemes convencionals. Permet imprimir sobre papers de colors amb gramatges fins a 350g on altres tintes no ressaltarien tant, per tant el paper passa a ser el protagonista, la textura, el color donen un aspecte més artesanal i més personal.

Disseny Gràfic

El disseny gràfic l’hem fet a tormiq i les il·lustracions són de la web Freepik on podreu trobar molts recursos gratis i de pagament que us poden ser de gran utilitat per a realitzar els vostres dissenys.

El Calendari

La idea del nostre calendari és que sigui un element elegant, ha d’estar tot l’any sobre de la taula i que ha de ser net i llegible, alhora que serveix també de referència ràpida si ens voleu contactar, ja que a la peanya, de forma discreta hi posem el telèfon, l’email i la web de tormiq.

Aquí podeu veure el resultat final d’aquest calendari 2020:

Si us agrada i en voleu un, tant si sou clients com si no podeu passar per la nostra botiga al barri de Sarrià – Sant Gervasi i us en donarem un de gratis fins a finalitzar existències, no fem enviaments.

Si voleu informació sobre impressió de calendaris podeu clicar aqui: calendaris

Podreu veure més mostres al nostre Instagram @tormiq_impremta, twitter @tormiq_impremta, linkedin @tormiq impremta i facebook @tormiq imprenta